Obiteljski pas nasmrt izgrizao djevojčicu (4) dok se igrala u bazenu

Uncategorized

Obiteljski pas nasmrt izgrizao djevojčicu (4) dok se igrala u bazenu

“Naše misli i molitve su s obitelji u ovom nevjerojatno teškom trenutku”

Pas nasmrt izgrizao djevojčicu

Zoey Hawkins voljela je pjevati i plesati, posebno u haljini Pepeljuge, a voljela se igrati s obiteljskim psom.

Otkako je Zoey (4) posvojena prije dvije godine, ona i pit bull bili su stalno zajedno.

No prošli tjedan pas se okomio na nju dok je izlazila iz dječjeg bazena po velikoj vrućini ispred svoje kuće u Visaliji, rekla je njezina rođakinja Pearl Vargas.

Policajci su se javili u srijedu nešto poslije 20 sati u kuću na aveniji West Monte Vista, napisale su vlasti u izjavi na Facebooku.

Policijska uprava Visalije priopćila je da su dijete odveli bolničari u bolnicu, gdje je umrlo.

Istraga nije pronašla dokaze o zanemarivanju ili kaznenom djelu, a pas nije imao povijest nasilja ili agresije, rekla je Elizabeth Jones, službenica za javno informiranje. Na zahtjev obitelji psa je preuzela kontrola životinja i eutanazirala, rekla je Jones.

“Ona i pas bili su nerazdvojni”, rekla je Vargas. “Igrali su se jedno s drugim, bili su jedno pored drugog i pas je uvijek bio super razigran. Doslovno nemamo pojma zašto je pas to učinio ili se okomio na nju na ovakav način.”

Vargas je rekla da su Zoeyini roditelji požurili svoju kćer unutra kako bi pokušali zaustaviti krvarenje nakon napada. Planirali su je odvesti u bolnicu, rekla je Vargas, kada su shvatili da su njezine ozljede preteške i pozvali su hitnu.

“Ovaj događaj koji para srce je tragedija, a naše misli i molitve su s obitelji u ovom nevjerojatno teškom trenutku”, napisale su vlasti u svom priopćenju.

Obitelj, koja ima još dvoje djece, pokrenula je GoFundMe za pokrivanje troškova Zoeynog pogreba.

Zoey je bila “vrlo otvorena, zabavna, pametna, brižna djevojčica”, rekla je Vargas. (novizivot.net)