Djevojčica je zaklopila oči kako bi otpjevala svoju najdražu božićnu pjesmu: Nakon prve note svi su zaplakali

Uncategorized

Četverogodišnja djevojčica je zaklopila oči kako bi otpjevala svoju najdražu pjesmu. Nakon prve note mnogi su zaplakali.

Ponekad se pojavi mlada talentirana osoba koja je apsolutno nevjerojatna. To je slučaj i s malenom Claire Ryan koja je zarobila srca fanova diljem svijeta.

Sa samo četiri godine, Claire naprosto sja dok pjeva, pogotovo kad pjeva u duetu sa svojim tatom. Od kad je tata počeo svirati Claire na svojoj gitari, ona se zaljubila u glazbu.

No to nije sve, Claire je iznimno talentirana za glazbu što je neobično za djecu njezinih godina. Claire ima uho za glazbu i jako voli pjevati.

Za vrijeme Božića, Claire se nije bojala podijeliti vrlo posebnu božićnu poruku koja je svim slušateljima izmamila suze na oči.

Glas ove malene slatke djevojčice koja je zapjevala pjesmu „Tiha noć“ jednostavno je savršen. Puna nevinosti, Claire je zapjevala božićnu himnu koju svi čuvaju u svojim srcima.

Sada se ljubav prema toj pjesmi povećava budući da ju je oživjela tako draga i talentirana pjevačica. Gotovo ništa ne može zaustaviti Claire od dijeljenja svoje ljubavi prema glazbi s drugima. Claire je na internetu vrlo brzo postala slavna. Ne samo da je objavila originalne snimke svojih nastupa i izvedbi nego je bila gošća u popularnom „The Ellen Show“-u.

Claireina obitelj zasigurno je vrlo ponosna, ali ipak ostaju skromni. Opisuju Claire kao „malenu četverogodišnju djevojčicu koja voli pjevati sa svojim tatom“.

To je zasigurno istina. Predivno je kako se spontani pokušaj pjevanja pretvorio u veliki talent koji vrijedi podijeliti s ljudima.

Pogledajte kako preslatka Claire pjeva ovu poznati božićnu pjesmu.

novizivot.net