Ovim horoskopskim znakovima je roditeljstvo muka živa: Teško se odriču slobode i manjka im strpljenja

Zanimljivosti

Oni cene svoju slobodu i nezavisnost više od svega

Veština roditeljstva je prirodno usađena u naš DNK, makar ona primarna, osnovna koju poseduje i životinjski svet. Međutim, sam proces roditeljstva i odgajanja deteta je daleko kompleksniji, a kako decenije odmiču, sve više shvatamo gde smo grešili i šta još moramo da unapredimo kako bismo vaspitali mentalno zdravu decu. A šta kaže horoskop? Pa, definitivno da određenim znakovima ova odgovornost teže pada u odnosu na druge.

Ko se našao na listi onih koji se baš i ne snalaze najbolje u ovoj ulozi?

1. Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj prirodi, stalno traže nova iskustva i intelektualnu stimulaciju. Ovaj znak voli druženje, učenje i uključivanje u živahne razgovore. Međutim, njihova interesovanja koja se stalno menjaju mogu im otežati da obezbede doslednu rutinu koja je deci potrebna.

Blizancima može sve lako da dosadi i možda će im zadaci roditeljstva koji se ponavljaju biti naporni. Takođe se mogu osećati preplavljenim stalnom pažnjom koju deca zahtevaju, jer neguju svoju slobodu i društveni život

2. Ovan

Ovan je znak liderstva, nezavisnosti i entuzijazma. Ovnovi su često pioniri, puni energije i ambicija. Oni su direktni, takmičarski raspoloženi i uvek u pokretu, što se ponekad može sukobiti sa sporim, negovajućim aspektima roditeljstva.

Roditeljima Ovnovima može biti izazov da uspore i budu strpljivi sa svojom decom. Njihova potreba za nezavisnošću i akcijom može učiniti frustrirajućim ponavljajuće i često spore zahteve roditeljstva.

3. Strelac

Strelac je poznat po svojoj ljubavi prema slobodi, avanturama i istraživanju. Ovaj znak ceni nezavisnost i često traži nova iskustva, što ih čini večitim tragačima za znanjem i uzbuđenjem.

Rutina i odgovornosti roditeljstva mogu biti ograničeni za Strelca. Boriće se sa “ostajanjem u jednom mestu” i obezbeđivanjem stabilnosti, jer je njihov instinkt da se kreću i istražuju, prenosi “Astrotalk”.

(Ona.rs)