Hrabra Angelina Topić uprkos povredi ušla u finale Olimpijskih igara: To je srce šampionke!

Svijet

Srpska atletičarka Angelina Topić uspela je da se plasira u finale Olimpijskih igara uprkos povredi i pokazala je pravi karakter šampionke!

Veliku dramu doživela je naša najmlađa takmičarka u Parizu, pošto je na zagrevanju izvrnula zglob, nakon čega joj je ukazana medicinska pomoć i zavijen joj je povređeni deo noge.

Evidentno je bila frustrirana svim dešavanjima nakon toga, zabrinuto je šetala po zaletištu i često prilazila ocu Dragutinu sa kojim se savetovala.

Prva dva pokušaja nisu bila uspešna za nju na visini 188 i vidno nije mogla da se skroz osloni na povređeni zglob. I pored toga, hrabra Angelina je iz trećeg uspela da skoči i daleko preko potrebne visine i nastavila je takmičenje.

Usledio je veći izazov i visina od 192 centimetara. I tu je situacija bila slična. Opet je bio potreban treći pokušaj, do samog kraja je strepela, ali je smogla snage i prošla dalje.

Nije znala da li će joj to biti dovoljno za finale, nije uspela da pređe 195, ali to nije učinila ni Vašti Kaningem, pa je ukupno trinaest takmičarki prošlo u finale.

Finale je na programu u nedelju i videćemo da li će Angelina moći da se takmiči, pošto je u izjavi kroz suze istakla da situacija nije dobra.

(Telegraf.rs)