Pravi muškarac nikada neće loše da tretira ženu, ako to radi onda on i nije muškarac. 😉

Zanimljivosti

Iskrena priča jednog muškarca: “Pravi muškarac ne tretira ženu loše to rade kukavice”

Znam da si doživjela mnoge loše stvari u životu koje ni jedna žena nikada ne bi trebala da doživi, umjesto ljubavi toliko puta si doživjela samo patnju i bol.

Mislila si da pored sebe imaš pravog muškarca, ali umjesto toga imala si kukavicu koji je koristio svaku priliku da se prema tebi ponaša loše, koji te je omalovažavao i napravio pakao ot tvog života. Manipulisao je sa tobom i loše se ponašao prema tebi zatim te uvjeravao da je to sve tvoja krivica i da si ti sama izazvala takvo ponašanje kod njega.

Igrao se sa tvojim osjećanjima i uništio je tvoje samopouzdanje, napravio je od tebe negativnu i nesigurnu osobu i uvjerio te da nisi vrijedna ničije pažnje i poštovanja. Osjećala si krivicu jer nisi na vrijem vidjela kakva je osoba i što si dozvolila da se on toliko dugo loše odnosi prema tebi. Osjećala si krivicu jer si previše dugo voljela nekoga ko se prema tebi odnosio na najgori mogući način.

Najgore od svega je što si zbog jedne kukavice izgubila vjeru u muški rod i to te navelo da misliš da su svi muškarci takvi. Zbog njega si prestala da vjeruješ u ljubav i u bolju i ljepšu budućnost. Znam da si ove riječi ćula bezbroj puta, ali vjeruj mi, ja sam drugačiji muškarac i samnom nikada nećeš morati da prolaziš kroz sve kroz šta si prošla sa tim muškarcem.

Pravi muškarac nikada neće loše da tretira jednu ženu, ako to radi onda on mije muškarac. Ako mi pružiš šansu, ja ti obećavam da ću se truditi da izliječim sve tvoje rane, naučiću te da povratiš samopouzdanje i da vratiš vjeru u pravu ljubav i ono najvažnije, naučiću te kako da voliš sebe ponovo.

Biću tu za tebe u svakom trenutku i podržavaću te bez obzira na sve i voljeću te i kada dođu loši dani jednako. Biću tvoj ljubavnik i tvoj najboli prijatelj koji će uvijek da brine o tebi i kome ćeš uvijek da budeš na prvom mjestu. Biću muškarac koji će da zna koliko vrijediš i kome neće biti bitna tvoja prošlost, jer znam koliko vrijediš i koliko možeš sebe da daš.

Biću muškarac koji će da te zaštiti od svega i svakoka ko ti se nađe na putu. Biću vjetar u tvojim krilima, tvoja najveća podrška, neko ko će uvijek da te gura naprijed i ko će da vjeruje u tebe. Znam da mi ne vjeruješ i da sumnjaš u sve ovo što ti govorim jer se bojiš da samo želim da te iskoristim, ali ja ti samo tražim šansu da mi dopustiš da ti dokažem da je sve ovo što ti govorim istina.

Pruži mi šansu da ti pomognem da povratiš vjeru u muški rod i da povratiš vjeru u sebe. Samo mi pruži šansu da te volim i ja ću da uradim sve ostalo za tebe.

infpult