Susjed upucao bolesnu djevojčicu (12) jer ga je razljutila

Zanimljivosti

Majka Alise Carine nije očekivala da će joj se dijete vratiti iz dvorišta s ranom na ruci, no susjed Karl-Heinz M. (70) iz Njemačke upucao je njezinu kćer Miley iz zračne puške jer ga je navodno razljutila.

“Miley je došla s igrališta vičući ‘Moja ruka, moja ruka!’, a tada sam vidjela ranu na njezinoj nadlaktici”, rekla je Alice. Projektil iz zračne puške završio je duboko u Mileyinoj ruci, što je zahtijevalo kompliciranu liječničku intervenciju.

Karl-Heinz M. pojavio se pred sudom u Bad Segebergu i izjavio da je “gađao vrapca”. Policija je od njega zaplijenila zračnu pušku i streljivo. Sudu je rekao da nije bio pod utjecajem alkohola tijekom incidenta.

Miley je zbog rane prebačena u bolnicu, gdje je metak izvađen tek osam sati kasnije, uz veliku bol jer anestezija nije djelovala.

Djevojčica je već teško bolesna, s dijagnozom tumora na mozgu i neizlječive neurofibromatoze.

Karl-Heinz M. je priznao da je pucao prema igralištu i svjestan je prisutnosti djece, no ne može objasniti zašto je to učinio. Ispričao se zbog svoje gluposti i pristao na hitnu isplatu odštete od 7500 eura, dok ga je sud osudio na 16 mjeseci uvjetne kazne.

Dragi Bože, molimo Te za oporavak male Miley i za snagu njezinoj obitelji u ovim trenucima. Neka pravda i mir prevladaju, a ljubav i oprost izliječe sve rane.novizivot.net