Žena rođena bez ruku položila vozački ispit: “Vožnju sam položila iz prve!”

Region

Dejana Bačko, poznatija kao “Djevojka s krilima”, rođena je bez ruku, ali s lakoćom obavlja svakodnevne aktivnosti. Prošle godine postala je majka, ostvarila je brojne uspjehe u sportu, a sada se pohvalila da je položila vozački ispit.

Naime, Dejana se fotografirala u automobilu i objavila da je položila iz prvog pokušaja, te je dobila mnogo pohvala i riječi podrške.

“Jako sam sretna što sam ostvarila još jedan cilj! Položila sam vozački ispit! Da stvar bude još smješnija, više sam se mučila s testovima, a vožnju sam položila iz prve. Od danas sam vozač i da, vozim nogama”, napisala je Dejana.

Sjajna godina
Inače, Dejana je jednom prilikom istaknula je da joj je 2023. bila sjajna godina. “Da, definitivno je bila najsretnija godina. Jedna dodatna odgovornost, dodatan izazov, ali s druge strane osjećaj i ljubav koje ni na koji drugi način ne bih mogla osjetiti u tolikoj mjeri.

Iako sam si dala dosta pauze i odmora, krajem 2023. sam se značajnije posvetila i svojoj slikarskoj karijeri, a i pored toga sam pokrenula i aktivirala svoj YouTube kanal pod nazivom ‘DJEVOJKA S KRILIMA’ na kojem smo za kratko vrijeme došli do preko 600.000+ pratitelja”.

‘Sve je malo teže’
“Volimo dijeliti svoj svakodnevni životni stil s drugima i drago nam je što našu ljubav ne zadržavamo samo za sebe već se širi dalje”, kaže ona i dodaje:

“Sve je malo teže, ali je sve ljepše. Zbog mnogo obaveza i Lara nema dnevnu rutinu. Trudimo se posvetiti bebi kada je kome povoljnije i obaviti ostale obveze tijekom dana u skladu s nekim prioritetima.

Uglavnom Marko bude taj koji je više aktivan noću. Zaista mi puno pomaže i tijekom dana, ali jako sam sretna i ponosna na sebe što sada imam hrabrosti i dovoljno vještina da mogu sama ostati kod kuće s bebom i to bez problema.

Pronašla sam načine kako mogu sama je obući, presvući, uspavati, nahraniti…”.

Bog te blagoslovio u svemu, draga Dejana!novizivot.net