Otac 9 djevojčica više nije ni očekivao da će ikada dobiti sina. I tada mu je supruga rekla da će dobiti blizance.

Zanimljivosti

Žena se spremala roditi već 9. put.

Do tada su joj se rađale samo djevojčice. Njezin muž je svaki put gajio nadu da će sljedeće dijete biti dječak, ali bi se svaki put razočarao, a kasnije bi prihvatio situaciju.

Ovaj put su odmah požurili u bolnicu — nekoliko minuta kasnije porod je započeo. Tijekom pregleda već su joj rekli da nosi blizance — djevojčice. Otac je već prestao vjerovati da će dobiti sina.

Par je već stvorio dobre uvjete za svoje kćeri — i bili su spremni dobiti još jedno dijete. Kada se rodila prva kći, otac, već naviknut na to, učinio je sve što je trebao i sada se spremao za sljedeći dolazak. A tada liječnik izvadi drugo dijete, pogleda ga i iznenađeno kaže: “To je dječak.”

Muž ga je pogledao, ne shvaćajući što se događa. Nije mogao vjerovati. Uzeo ga je u naručje i pregledao sa svih strana, a zatim zaustavio pogled na jednom mjestu — nije mogao vjerovati svojoj sreći.

Još dugo nije htio vratiti dijete majci: bojao se da će se pretvoriti u djevojčicu… Teško je riječima opisati neizmjernu radost tog čovjeka koji će napokon otići kući sa sinom. A dočekat će ga 9 njegovih kćeri.

Sviđa vam se priča? Podijelite je s prijateljima.

restfulyou.com