Kupila Komodu, Pa U Njoj Našla Napisan SVOJ Broj Telefona: Sledila Se Kad Je Videla Šta Piše Ispod!

Zanimljivosti

Kupila komodu, pa u njoj našla napisan SVOJ broj telefona: Sledila se kad je videla šta piše ispod!

Amerikanka po imenu Valensija iz San Dijega, ispričala je na TikToku šta joj se dogodilo kada je neobavezno ušla u seknd-hend radnju. Naglasila je da se nikada toliko u životu nije prepala, a onda i oduševila. Valensiji je pažnju privukla stara komoda sa tri fioke. Učinila joj se poznatom, ali je viđala u životu mnoge slične komode, pa je taj osećaj da je povezana sa ovom ignorisala.

Kupila je komodu, došla kući, stavila ju je gde je trebalo u sobi, a onda je malo bolje pogledala fioke. Ispod jedne fioke, pisao je nečiji broj telefona i žensko ime.

– Pisalo je ‘Karli’ i nečiji broj telefona. Zanemela sam. To je bio moj kućni broj telefona na koji sam potpuno zaboravila jer ga nemam već 15 godina, baš kao što ni moji roditelji u toj kući više ne žive. Karli se zove moja mlađa sestra. Ovo je napisalo neko dete. U trenutku sam se sledila kada sam shvatila da sam kupila našu staru, očuvanu komodu. Ispod telefona i imena moje sestre pisala je i adresa naše kuće, na koju sam vremenom potpuno zaboravila – rekla je Valensija.

Ona je naglasila da nije mogla da je prepozna jer je nije videla najmanje 30 godina.

– Sestra i ja bile smo jako male kad smo je prodali, a onda se i preselili. Počela sam histerično da se smejem, više zbog ličnog oduševljenja nego zbog same situacije. Nisam mogla da shvatim kako se sudbina poigrala sa mnom da kupim ponovo našu komodu. Neke stvari jednostavno ne možete da objasnite rečima. Uveče sam stajala na prozoru i pogledala ka nebu, pitajući se da li je moguće da mi se sve ovo desilo – kaže Valensija. (objektiv.rs)