Liječnici su obavijestili Allu da će joj se sin roditi bolestan. Suprug ju je napustio, a rodbina se okrenula od nje.

Zanimljivosti

No, činilo se da su se liječnici prevarili, i dijete se rodilo zdravo. Suprug je došao vidjeti dijete, ali… Kad je Alla sjela u vlak, počela je razmišljati o svom životu ove godine. Plakala je jer nije mogla zadržati suze. Donedavno je sve bilo u redu. Bila je s Pašom, i odlučili su se vjenčati.

Htjeli su stvoriti obitelj i živjeti u vlastitoj kući. Svekrva ju je gotovo nosila na rukama, a baka je bila sretna zbog unuka. Na maloj svadbi bili su prisutni samo bliski rođaci. Unajmljivali su stan i planirali za nekoliko godina uzeti hipoteku. Paša je bio oduševljen kad je saznao da je Alla tako brzo zatrudnjela. Isprva se Alla osjećala fantastično, a ultrazvuk je pokazao da će imati dječaka.

Na ponovnom pregledu liječnik je otkrio probleme sa srcem djeteta. Dok nije bilo prekasno, liječnici su predložili inducirani pobačaj. No, Alla nije željela ni razmišljati o tome. Povjerila se suprugu o svojim strahovima, a on je rekao: “Ne želim sina invalida.” Alla nije promijenila svoje mišljenje. Suprug se odmah preselio kod svoje majke.

Alla se nadala da će se predomisliti i vratiti, ali umjesto toga posjetila ju je svekrva. “Nemoj uništavati život mog sina, molim te! Svog sina ćeš odgajati sama!” Alla je shvatila da ne može očekivati pomoć od muževih rođaka. Baka joj je bila jedina nada. Odlučila se vratiti u grad gdje je živjela njena baka.

Iako je do grada ostalo još 30 minuta, Alla je osjetila jak bol u trbuhu. Porod je počeo. Morala je hitno otići u rodilište. Dok su njenog sina odvodili na pregled, Alla je plakala. Ujutro ju je posjetio kardiolog, koji ju je uvjerio da je njen sin potpuno zdrav. Liječnici su napravili grešku. “Govorite li mi istinu?” – pitala je. “Da! Nastavit ćemo ga promatrati.”

“Hvala vam, doktore.” Alla je odmah usrećila svoju baku pozivom. Nakon otpusta, vratila se u rodno selo. Nakon ove divne vijesti došli su Paša i njegova majka te molili za oprost. No, Alla se suzdržala od susreta s njima. Dopuštala je samo bivšem mužu da povremeno viđa sina.restfulyou.com