Marija Šerifović prvi put progovorila o bratu kog je izgubila: “Dušica, bio je beskrajno dobar i poseban” – podsetila se i sahrane

Region

Pevačica gotovo nikad nije govorila o ovom teškom momentu za nju i njenu porodicu.

Poznata i jedna od najboljih pevačica sa domaćih prostora, Marija Šerifović, retko kada govori o emotivnim trenucima iz privatnog života. Jednom prilikom progovorila je o gubitku koji je bio najteži za nju i njenu porodicu.

Naime, pevačica je imala brata po ocu koji je 2013. godine izgubio životnu borbu nakon bolesti koja ga je mučila od rođenja.

Dušanu je još kao detetu dijagnostikovana ozbiljna srčana bolest, zbog čega je bio operisan u Londonu. Nažalost, ni najbolji lekari nisu mogli da produže njegov život. Preminuo je u 42. godini, ostavljajući za sobom mnoge koji su ga voleli.

– Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka. On je bio jedna beskrajno dobra i posebna dušica – rekla je Marija i istakla da ga je mnogo volela, kao i da je na njegovoj sahrani bilo puno ljudi.

Marija Šerifović ima i mlađeg polubrata Danijela Pavlovića, sa kojim je u odličnim odnosima.

Podsetimo, nakon strašnih poplava koje su pogodile BiH nedavno, jedna od prvih oglasila se Marija Šerifović koja je otkazala koncert koji je bio zakazan za 12. oktobar u Sarajevu. Koncert je pomeren za 28. decembar kada će pevačica nastupiti tamo.sd.rs