(VIDEO) Sanel Patak, tiktoker iz Krajine, napravit će kuću Dini Begiću i njegovoj kćerkici

Region

Područja Jablanice, Fojnice, Kiseljaka, Kreševa i Konjica nedavno su pretrpjela strašne poplave, koje su ostavile brojne porodice bez domova i, nažalost, mnogi su izgubili živote. U ovim teškim vremenima, jedna porodica je posebno pogođena: Dino Begić je ostao sam s kćerkom Dalal nakon što je u poplavama izgubio svoju 28-godišnju trudnu suprugu.

U pokušaju da pruže podršku ovoj porodici, na društvenim mrežama pokrenut je apel za pomoć. Mnogi ljudi su se odazvali, ali posebnu pažnju privukao je Sanel Patak, poznati tiktoker iz Krajine.

Sanel je odlučio poduzeti konkretne korake i pomoći Dini i njegovoj kćerkici tako što će im napraviti novi dom. Njegova velika gesta dobrote ne samo da će pružiti sigurnost i utočište Dini i Dalal, već će i inspirirati druge da se uključe i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U videu koji je objavio, Sanel je pozvao sve da se pridruže ovoj plemenitoj akciji, ističući važnost zajedništva u ovim izazovnim vremenima. Njegov poziv na solidarnost šalje snažnu poruku o tome kako zajednica može zajedno prevazići teške trenutke.

Pogledajte video u nastavku i pridružite se ovoj važnoj inicijativi! dijasporainfo.net