Ovo je penthaus Bake Praseta u kom je sinoć ugostio JK: Vredan 5.000.000 evra, ima 420 kvadrata, a pogled…

Region

Najpoznatiji influenser Baka Prase u svom stanu je sinoć, 6. oktobra, ugostio pop divu Jelenu Karleušu u lajvu koji je pratilo više od milion ljudi i gde su sakupljena sredstva za najugroženije u poplavama u Bosni i Hercegovini.

Osim toga što je jednoj od najvećih muzičkih zvezda poklonio skupoceni telefon, najnoviji Ajfon 16, Baki je Jelena među prvim gostima koje je ugostio u novom stanu, koji je pazario nakon raskida sa Anjom Bla.

Dupleks penthaus u svom sastavu ima kuhinju, tri spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, garderober, čak četiri kupatila i još mnogo toga.

U dnevnom boravku nalazi se i klavir, koji je Baka sinoć svirao specijalno za Karleušu.

Podsetimo, Baka je nedavno stavio tačku na vezu sa Anjom Bla, međutim, pokazao je da mu u životu i dalje dobro ide pazarivši skupoceni stan vredan čak 5.000.000 evra.

Dupleks od 420 kvadrata koji je nedavno kupio nalazi se u istom naselju gde je bio i njegov prethodni stan, koji je bio manje kvadrature, ali i ne mnogo manje plaćen nego ovaj sadašnji.

Baka je novi stan opremio u najmodernijem stilu i uglavnom preovladava minimalistički stil. Stan prati najveće trendove a poznati influenser ga je opremio sa punim ormarom skupocene odeće i obuće.

Bogdan je pokazao i prekrasan pogled koji se prostire iz njegovog stana, poručivši time da uživa u potpunosti u novoj investiciji na koju mu sigurno mnogi zavide.

(Telegraf.rs)