Dječak kojega je odnijela poplavna voda Helene vikao: “Isuse, spasi me”

Region

“Nisam mogla poželjeti boljeg sina. Bio je tako sretan sve do samog kraja kada je zazivao Isusa.”, kaže dječakova majka.

Sedmogodišnji dječak kojeg je poplavna voda Helene odnijela u Ashevilleu, Sjeverna Karolina, vapio je za Isusom u njegovim posljednjim trenucima.

U videu objavljenom na X, dječakova majka je intervjuirana za Fox News gdje je dala srceparajuće svjedočanstvo o posljednjim riječima svog sina.

“Znate, tako sam ponosna na svog sina jer u svojim posljednjim trenucima nije dozivao mene. Vikao je: ‘Isuse, Isuse spasi me. Isuse, čujem te. Isuse, zazivam te’”, kaže majka.

Dječak, Micah, bio je na vrhu svog krova kada je njega i njegovu baku i djeda odnijela strašna poplava. Njegova majka kaže da je njegov san bio postati superheroj.

“Njegovi najluđi snovi i sve ostalo, želio je biti superheroj. To mu je bio cilj u životu. Umjesto toga, on je moj heroj. Zato što je posegnuo za nečim što je mimo tijela, mimo ljudi, mimo bilo čega za čim mislim da bi posegnuli čak i odrasli ljudi”, kaže majka.

Majka je ljubazno govorila sa svim poštenjem i iskrenošću o daru što je bila majka njezina sina. Micah je bio blagoslov za njezin život.

“Moj sin je zazivao jedinog Svemogućeg Boga te mislim da je u tom trenutku bio spašen i postao je moj heroj”, nastavlja ona.

“Nisam mogla poželjeti boljeg sina. Bio je tako sretan sve do samog kraja kada je zazivao Isusa. U tom trenutku mislim da je pronašao radost.”

Zajednice diljem SAD-a uništene su Heleninim smrtonosnim bijesom. Molite za sve one koji su izgubili svoje voljene, domove i sav svoj život u ovom srceparajućem trenutku. novizivot.net