Adaktar ponovo iznervirao javnost: Iznajmio toranj na Avali kako bi saznao pol bebe

Showbizz

Kontroverzni Adam i Andžela Adaktar, čekaju četvrto dete, a pol bebe koju će dobiti su otkrili na spektakularan način, što su podelili na svojim mrežama.

U videu, ispunjenom uzbuđenjem, otkrili su da li očekuju devojčicu ili dečaka, što je izazvalo oduševljenje kod njihovih pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži.

I ovog puta su prevazišli sebe, ali i pomalo iznerviralai javnost i to zbog čudnog, a verujemo i nimalo jeftinog načina koji su odabrali kako bi saznali šta čekaju.

Oni su otišli na Avalu i na tornju se pojavila roze boja, kao i vatromet koji je bio znak da je u pitanju devojčica.

Njihovo radovanje i sreća zarazili su pratioce, a nakon objavljivanja videa, par je preplavljen čestitkama i lepim željama od prijatelja, porodice i obožavalaca.

Podsetimo, par je na svom Instagram profilu objavio da im dolazi i četvrti član porodice.

– Trenutno mi se u životu dešavaju stvari kao za neki oskarom nagradjivani film…Ima tu svega, ali valjda sam dobar čovek pa na kraju sve ovo imam. Sigurno neko želi da vidi i moju ranjivu, emotivnu stranu, izvolite jedinstvena prilika, ipak delimo sve. Druge priče vam pričam uskoro, a ova je došla tako neplanirano. Hvala ti anđele, od kada sam te ugledao videlo se da sa tobom nije sve kao i sa drugima, iskreno bila si luda, a to kod mene samo radi. 4 dete za 4 godine ne može to svako volim te…Znam ti mene više – napisao je Adam tada.

(Telegraf.rs)