Giba i Mika Vasić su zvanično promenili pol: A evo kako sad izgledaju kao Ivana i Ana – oglasili se sa majkom (FOTO)

Showbizz

Dok su Giba i Mika Vasić bili pred kamerama rijalitija, pričali o promeni pola. Oni su tada otkrili da im je cilj uslaska u „Zadrugu“ bio novac kako bi nakon završetka rijalitija mogli da pronađu najboljeg doktora i ostvare ono što su zamislili.

– Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija – izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promenimo pol. Moramo samo da uštekamo pare – rekao je Mika tom prilikom.

Podsetimo, Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Nemačke, a oboje su bili obučeni kao žene.

Inače, njih dvojica su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike.

Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj orijentaciji.

– Ja kao majka… Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim mene. Kažem: „O, Bože, da li sam nešto zgrešila?“ Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga „vidi ovaj je ko žensko, gej!“ Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumem, života mi! – pričala je Rada tada.

– Oni kad se ovako oblače vidi se da više liče na žensku nego na mušku osobu. Oni su rođeni takvi… Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla – ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca. Ali, Ognjene, nije mi svejedno… Ja sam majka, to mene boli… – rekla je Rada i zaplakala.

 kurir.rs