Šminker Stefan se transformisao u pokojnog BORU ČORBU i ljudi se JEŽE OD GLAVE DO PETE kada vide ovaj snimak

Region

Šminka može učiniti čuda, a to najbolje pokazuju mejk-ap transformacije. Iako smo se već navikli na impresivne promene koje šminka može doneti, poput onih u filmskoj industriji, postoje i druge vrste transformacija koje su podjednako fascinantne.

Jedan takav primer došao je nedavno od našeg šminkera Stefana Subotića, poznatog po svojoj sposobnosti da kreira neverovatne vizuelne promene.

@stefansubotic_makeupp

#fyp #viral #foryoupage

♬ original sound – Stefan Subotic

Ovaj put, Stefan je postavio sebi izazov da se transformiše u Boru Čorbu kao znak sećanja na rokera koji je preminuo pre de nedelje. Na svom Instagram profilu prikazao je ovu neobičnu transformacije, a rezultat je zaista zapanjujuć.

Stefanov trud i veština su vidljivi u svakom detalju njegove kreacije. Od prvih poteza četkom do finalnog izgleda, sve je bilo savršeno usklađeno sa temom i duhom sećanja na rokera. Osim što je uspeo šminkom da iskopira jedinstvene crte lice rokera, čak se potrdio i da “skine” njegovu mimiku i gestikulaciju. Ono što je dodatno raznežilo Stefanove pratioce jeste što je sve vreme u pozadini išla čuvena pesma “Pogledaj dom svoj anđele”.

Rezultat je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama: “Au, naježila sam se… Svaka čast, Stefane!”, “Ti si čarobnjak!”, “Ovo nam je poslednja prilika da vidimo Boru, toliko je dobro, naježila sam se, bravo”.

Kako vi komentarišete ovu mejk-ap transformaciju?

zena.blic.rs