Seka Aleksić ekskluzivno u „Intrigantno”: Biću kuma Prajda kad mi muž dozvoli!

Showbizz

Nakon objavljivanja dve pesme iz dugoočekivane trilogije o kojoj se brujalo na društvenim mrežama, Seka Aleksić se pridružila omiljenom voditeljskom paru Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću kako bi razgovarali na sve aktuelne teme iz sveta showbiz-a. Zbog čega pesma „Johnny” kasni i kakve su prve reakcije na novi projekat Seka je ekskluzivno otkrila u emisiji „Intrigantno” na K1 televiziji.

Na pitanje šta je radila u 19 časova kada su pesme ugledale svetlost dana, Seka otkriva da se svađala i nervirala jer joj spot za treću pesmu nije završen.

„To je potpuno prirodno i normalno u ovom poslu, ja sam sebi davno rekla da nikada stvari neću najavljivati unapred, ali ne vredi, neizdrž je u meni. Morate da razumete ovu tvrdoglavu osobu punu ideja i svega i svačega. Onda ja tako uhvatim moje saradnike i ja njih onako gasiram, gasiram, gasiram, ali nekad nešto ne može”, rekla je Seka i dodala da je pesma „Johnny” fenomenalna balada koju je radio Saša Lazić i da njenu premijeru publika može očekivati večeras u 20 časova.

Prve dve numere pod nazivom „Umri do zore” i „Ti i ja” radila je Tea Tairović. Seka ističe da je do saradnje došlo nakon što je gledala jedan Tein intervju gde je komentarisala kolege, a u kom je istakla kako bi volela da Sekina muzika danas zvuči onako kako je zvučala u 2000-tim godinama.

„Kad smo se srele, spontano se sve to nekako desilo, ona je zaista želela da ja imam pesmu kao što je „Crno i zlatno”, „Da sam muško”, „Sviđa mi se tvoja devojka”… To se njoj lično dopadalo i ona je stvarno uradila takve pesme. Iako sam ja godinama jurila taj vajb, meni niko do nje nije mogao da napravi to. Sigurna sam da je početak ove naše saradnje dobar pogodak”, istakla je.

Kako se za Seku zna da je velika hrišćanka, ali i neko ko podržava LGBT populaciju, voditelji su je pitali kada će konačno biti kuma Prajda, na šta je ona odgovorila da će se to desiti kada joj muž dozvoli.

„Moj muž je malo Balkanac. Veljko je jedan divan čovek koji se sa svim mojim drugarima i prijateljima, koji su deo LGBT populacije, druži, priča, uživa, zeza ih. Oni svi žele da vide Veljka kako izgleda u kupaćem kostimu, njima je to top. On je jedan jako svestan muškarac i nikada nije delio ljude na taj način. Što se tiče Prajda konkretno, ja sam uvek za to da se ljudi koji su u bilo kom kontekstu drugačiji ne dele i da svi budemo dobri ljudi. Želim da širimo dobrotu i da nikoga na ovom svetu ne treba da zanima koje sa kim u vezi i šta ko radi. Šta mene briga šta radi moja komšinica, ma ne zanima ni nju šta ja radim. Nemojte ugrožavati druge ljude, volite se, ljubav je najlepša moguća stvar”, ispričala je Seka.

blic.rs