Udružila snage s mužem: Šejla Zonić sutra predstavlja svoju prvu pjesmu, objavila dio spota

Showbizz

Pobjednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić sutra će publici predstaviti svoju prvu pjesmu, a na Instagramu je objavila dio spota.

Naime, Šejla je prije nekoliko dana najavila da će nova numera izaći u subotu, 21. septembra, ali nije željela da otkrije tačan naziv njenog autorskog djela.

Pobjednica je sa pratiocima na društvenim mrežama podijelila najavu u kojoj se vidi djelić spota, a sudeći prema prvim reakcijama, uspjela je da pogodi ukus publike.

Kako je i sama nedavno rekla za Grand, pjesmu je napisala sama, a za snimanje spota zadužen je njen suprug Armin Zonić.

– U subotu, 21. 09., vam poklanjam svoju prvu autorsku pjesmu. Mnogo se radujem vašim reakcijama. Svima šaljem samo ljubav – poručila je pjevačica.

Šejla je prije nekoliko dana ispričala da će njena nova pjesma biti nešto potpuno drugačije i naglasila da je naziv numere specifičan.

– Snimila sam novu pjesmu, ne izlazi mi iz glave, a neće ni vama kada je čujete. Autor muzike i teksta sam ja, glavom i bradom. Za spot je zadužen moj Armin. Naziv pjesme je riječ za koju većina od vas nikada nije ni čula. Tako da sam ubjeđena da će ta riječ biti najtraženija na internetu do kraja ove godine, pa vidjet ćemo – poručila je pobjednica „Zvezda Granda“.

Podsjetimo, Šejla je nedavno u razgovoru za Grand otkrila kako je došla na ideju da sama bude autor svoje prve pjesme.

-Smatram da je ta odluka davno donesena, da budem autor svojih pjesama. Naravno da nije isključeno da ću i kupiti pjesmu od nekog autora ako mi se dopadne i ako to bude pjesma u kojoj se ja pronalazim i znam da je iznesem. Ali jednostavno smatram da je došlo vrijeme da napišem sebi svoju pjesmu, i trenutak se desio. Nije to nešto što čovjek sad planira i kaže da će sam da piše sebi pjesmu, nego tako je sudbina htjela, i tako se i desilo – rekla je ona za Grand. avaz