Kane: Trener nam je rekao da budemo nemilosrdni. Htjeli smo zabiti Dinamu i 10-11 komada

Region

Harry Kane zabio je tri komada iz penala, jedan iz igre i poručio kako je Bayern htio jako ući u europsku sezonu, što je i potvrdio

Harry Kane je zabio Dinamu četiri gola u epskoj pobjedi 9-2 Bayerna na startu Lige prvaka. Od toga su čak tri bila iz penala. Engleski reprezentativac silovito je ušao u sezonu, ove je sezone već na devet golova u svega pet utakmica.

– Htjeli smo ući jako i mislim da smo to uspjeli. Od početka do kraja, osim ovih pet minuta početkom drugog dijela, bili smo dobri i uvjerljivi. Htjeli smo nastaviti s dobrom formom, ovaj rezultat to potvrđuje – rekao je Kane za Arenasport i otkrio zašto je momčad toliko grizla do zadnje minute iako je već oko 60. minute golom za 4-2 imala praktički riješenu utakmicu.

– Trener je rekao da budemo nemilosrdni. Prvi, drugi, treći, četvrti, išlo je kao na traci. Došli smo do devet, htjeli smo 10. i 11., moramo tako nastaviti – poručio je Kane, koji zna kamo će s loptom:

– Zadržavam sve lopte s utakmica u kojima sam zabio hat-trick. Suigračima je muka što ih moraju potpisivati, ali one stalno dolaze. Sin Louis voli igrati nogomet, ponijet ću je doma i staviti kraj njegova kreveta. Kad se ujutro probudi, bit će sretan.24sata.hr