“Ne želim nikakvu poveznicu niti kontakt!” JK presekla, a Tošić poručio: “Voleo bih da ostanemo prijatelji”

Showbizz

Domaća javnost danas bruji o razvodu poznatog para, pop dive Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, koji se desio nakon 16 godina turbulentnog braka.

Jelena je prva podelila objavu o razvodu, kada je brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram saopštila da je potpisala papire dok se njen, sada već bivši supružnik, nije ni pojavio, nego je poslao ovlašćeno lice da to uradi umesto njega.

Između ostalog, Jelena je u saopštenju navela:

– Iako neki nadasve mudri ljudi kažu da zbog dece bivši supružnici treba da budu u korektnim odnosima, ja ne želim više nikakvu poveznicu niti kontakt sa prethodnim periodom života sem ako je reč o pitanju života i smrti. U tom slučaju ću verovatno i poginuti – napisala je Jelena Karleuša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Tošić je potom dao svoj komentar o razvodu i istako da bi sa Jelenom voleo da ostane prijatelj.

– Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razvod dešava da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše dece. Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece kao i za svoju decu. Sve ružne stvati treba da ostanu iza nas i da jedino naša deca budu centar našeg sveta kao što jesu – napisao je između ostalog u objavi Duško Tošić.

(Telegraf.rs)