Bio je najveća želja navijača Zvezde, sad je Arnautović pokazao novu zver u garaži od 800.000 €

Region

Marko Arnautović je godinama “tiha patnja” navijača Crvene zvezde, mnogi su se nadali da bi možda mogao da ovog leta pojača klub sa Marakane, za koji inače navija, ali od toga nije bilo ništa.

Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, u intervjuu za Telegraf je otkrio da je pričao sa Arnautovićem i da su se videli, ali posao na kraju nije bio sklopljen.

Ipak je bilo nerealno očekivati da se austrijski reprezentativac odrekne miliona koje zarađuje u Interu, ali ni nero-azurima sigurno nije bilo u planu da pojačavaju konkurenta u Ligi šampiona, a i Arnautovića je često trener Simone Inzagi koristio kao džokera, što će mu verovatno biti uloga i naredne sezone.

Arnautović zaradu voli i pošteno da potroši i počasti se skupocenim “igračkama”.

Jedan od najboljih igrača koje je Austrija imala u poslednjih 20 godina, koji ima srpsko poreklo, na svom Instagram nalogu je prikazao novi automobil koji je dodao u svojoj kolekciji u garaži.

U pitanju je Rols Rojs Kalinan, luksuzna limuzina koju je pazario kapiten Austrije. Osnovna verzija košta oko 400.000 evra, ali nemački Bild tvrdi da je ova “nabudžena” verzija duplo skuplja, te da je Arnautović za ovu “zver” iskeširao 800.000 evra.

Automobil ima 571 konjsku snagu i maksimalnu brzinu od 250 km/h. Ima V12 motor uz pomoć kojeg ubrzava do 100 km/h za pet sekundi.

Arnautović je i u prošlosti imao sklonost ka brzim i skupim automobilima, a u prošlosti je vozio Bentli Kontinental GT, Mercedes C 63 AGM kupe i Ferari F12 Berlineta, a nedavno je na kamp reprezentacije Austrije stigao u zlatnom Rols Rojsu.

Pogledajte i galeriju dela automobila koje ima u svojoj bogatoj kolekciji:

(Telegraf.rs)