“Ovaj snimak je dokaz zašto je Rafael Nadal NAJBOLJI TATA među teniserima”

Zanimljivosti

“Ovaj snimak je dokaz zašto je Rafael Nadal NAJBOLJI TATA među teniserima”: Prizor Španca i sina ODUŠEVIO JE SVET, pa mu pišu da ga u RODITELJSTVU nijedan kolega ne može nadmašiti

Rafael Nadal već duže vreme je senka nekadašnjeg vrhunskog tenisera. Godine, stil igre, iscrpljenost i povrede čini se da uzimaju danak španskom ‘kralju šljake’, a nakon ubedljiovg poraza od Novaka Đokovića u 2. kolu olipmijskog turnira u Parizu, povukao se i sa poslednjeg grend slema u sezoni – US Opena. I sigurno je da mu nije lako da prihvati činjenicu da su najbolji dani i najveći uspesi prošlost, a profesionalne rane zasigurno mu vida porodica – supruga Ćiska i sin Rafael Junior.

I upravo je to razlog zbog kog je Rafael Nadal ponovo došao u žižu javnosti. Iako ga na terenu dugo nismo videli poptuno srećnog, snimak njegovog igranja sa dvogodišnjim sinom poptuno je raznežio svetsku javnost, a pogotovo njegove fanove, koji nisu mogli, a da ne primete koliko je španski teniser ispunjen kada je u društvu svog naslednika.

Rafael Junior sija od sreće dok se igra sa tatom
Naime, na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) pojavio se video na kom vidimo kako se slavni teniser i osvajač čak 22 grend slem titule mazi sa svojim sinom, potom ga podiže u visinu, okreće oko sebe, privija u zagrljaj i ljubi ga, a maleni Rafael Junior sve prihvata sa velikim osmehom, podjednako srećan što ima priliku da se druži sa svojim tatom.

U komentarima su svi bili više nego oduševljeni, pa su Španca obasipali komplimentima, a za prizor ljubavi oca i sina imali su samo lepe reči.

Komentar koji se, ipak, izdvojio u velikom broju pristiglih pohvala, jeste onaj u kom piše da je “ovo dokaz da je Rafael Nadal najbolji tata među teniserima”, koji je verovatno stigao od nekog ko je vatreni fan “bika sa Majorke” i nekada najboljeg igrača na planeti u belom sportu.

Nadalov sin uskoro puni dve godine
Podsetimo, Rafael Nadal i njegova izabranica Ćiska Pereljo dobili su sina 8. oktobra 2022. godine. To je prvo dete popularnog para, a Ćiska je naslednika donela na svet u Palma de Majorci, i to nakon određenih komplikacija u trudnoći, zbog kojih je tri meseca pre porođaja primljena u bolnicu, kako bi lekari podrobno mogli da isprate njeno stanje i eventualno pravovremenu reaguju na potencijalne probleme.

Srećom, sve se dobro završilo, a teniser i njegoga supruga vidno uživaju u svojoj porodici, dok sina sve češće možemo viđati i na tribinama kada tata igra.

zena.blic.rs