“Skoro Ćeš 30, A Nisi Udata. A I Ko Bi Te Hteo Takvu, Realno?”: Devojku Napao KOMŠIJA I Nastao Je HAOS

Zanimljivosti

“Skoro Ćeš 30, A Nisi Udata. A I Ko Bi Te Hteo Takvu, Realno?”: Devojku Napao KOMŠIJA I Nastao Je HAOS

Uvređena devojka je do detalja opisala kakvu neprijatnu situaciju je doživela, ali i kako je uzvratila nepristojnom čoveku

Jedan anonimna ženska osoba podelila je svoju ispovest na jednom domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i razmenjuju savete, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

Ona je naime opisala kakvu je neprijatnost doživela u susretu sa svojim komšijom.

-Jedan moj komšija uvek svima u prolazu mora dobaciti neku uvredu ili reći nešto sa podsmehom. Bukvalno svakome. I onda posle kaže: “Pa što se ljutite, ja se samo šalim.” Uradio mi je to mnogo puta, na šta bih uvek prevrnula očima i ignorisala – istakla je ona i dodala šta se dogodilo:

-Skoro me je sreo i dobacio: “Skoro ćeš 30, a nisi udata. A i ko bi te hteo takvu, realno?” i namignuo. Zaustavila sam se, pogledala ga i rekla: “Pa ni vas ne žele vaša deca, zato su pobegli u inostranstvo i ne javljaju vam se. Svi imamo svoje probleme.” Namrštio se i hteo da uzvrati, ali sam dodala: “Pa što se ljutite, ja se samo šalim.” Prestao je kompletno sa dobacivanjem i uvredama – zaključila je ona.

(objektiv.rs)