Pogledajte dirljivi trenutak kad beba prvi put čuje glas roditelja

Zanimljivosti

30 mil. pregleda: Pogledajte dirljivi trenutak kad beba prvi put čuje glas roditelja (VIDEO)

 

 

DJEČJA bolnica u Pittsburghu nedavno je promijenila život jednoj obitelji. Malena djevojčica, Billie Kate, konačno je po prvi put čula glas svojih roditelja zahvaljujući svojim novim slušnim aparatićima. Ovaj dragocjeni trenutak roditelji su podijelili na TikToku.

Na početku videa možemo primijetiti da Billie Kate nije ljubiteljica svojih novih slušnih aparatića. Dok joj ih stavljaju na uši, ona maše rukama pokušavajući izraziti svoju nelagodu. No, zatim se dogodilo nešto nevjerojatno. Nakon što su njeni slušni aparati uključeni, malena Billie Kate počinje shvaćati da može čuti sebe, ali i sve druge oko sebe.

Mama je djevojčici u tom trenutku rekla: “Bok, ljepotice”, a djevojčica ju je gledala s izrazom iznenađenja na licu. Bila je istovremeno radosna i zbunjena što može čuti majčin glas. Tada joj se obratio i tata te ju upitao: “Kako si?” Billie Kate je zatim podigla pogled i nasmiješila mu se.

Nakon što je čula glasove svojih roditelja, djevojčica je bila presretna, a taj je trenutak raznježio mnoge korisnike TikToka. Video je skupio više od 31.6 milijuna pregleda i preko 5.4 milijuna lajkova. (Izvor: Index hr)

@rabolda44

Billie Kate hearing for the first time #babyhearingaids #hearingforthefirsttime #childrenshospitalofpittsburgh #momsofkidswithhearingloss

♬ original sound – April Rabold