Olimpijski šampion sada vodi najvažniju bitku, bitku za život! 😧🙏

Region

Životna drama: Olimpijski šampion se bori za život! Tužne vesti…

Nekadašnji olimpijski šampion Satoši Iši (37) objavio je veoma tužnu sliku na svom Instagram profilu, gde je otkrio da se bori za život. On je inače uspeo da osvoji zlatnu medalju u Pekingu pre 16 godina za svoj Japan, pre nego je prešao u MMA vode.

Satoši Iši je bio aktivan u džudo svetu od 2004. do 2009. godine, a onda se opredelio za MMA. Svojoj borilačkoj karijeri je dodao i kik-boks 2021. godine, kao i boks 2022. godine, međutim, najviše uspeha je imao u prvonavedenom sportu je postao i Olimpijski šampion.

Iši od 2019. godine ima i državljanstvo Hrvatske, dok je morao da se odrekne svog Japanskog, jer oni ne podržavaju dvojna državljanstva.

Međutim, Iši je na svom Instagram profilu objavio i jednu tužnu fotografiju, na kojoj se nalazi u krevetu, a otkrio je i da se bori za svoj život.

– Borim se protiv neočekivane bolesti. Bio sam na hitnoj operaciji tri puta u dve nedelje. Prošao sam najgori deo, polako se oporavljam. Vratiću se svojim ciljevima što je pre moguće. Zahvaljujem doktoru što mi je spasio život i hvala svima koji me podržavaju bez obzira na to šta se desilo – napisao je Iši na Instagramu.

Odmah se javio i Aleksandar Rakić, koji mu je poslao poruku podrške.

– Brz oporavak, šampione – napisao je naš UFC borac.

(Telegraf.rs)