Učiteljica donirala bubreg 5-godišnjakinji kako bi joj pružila život kakav zaslužuje

Region

Požrtvovna učiteljica predškolskog odgoja je donirala bubreg bolesnoj 5-godišnjoj djevojčici te joj pružila život kakav zaslužuje.

Kayleigh Kulage iz Pacifica, Missouri, rođena je kao borac. Njezina mama, Desiree Kulage, rekla je da je Kayleigh imala samo 430 grama kad je prijevremeno rođena u 26. tjednu trudnoće. Malena je provela 158 dana na intenzivnoj njezi boreći se za život, ali je izdržala!

Danas Kayleigh ima 5 godina. Osim što ima stalne probleme s bubrezima, ona je savršeno vesela, žustra djevojčica.

“Da nije imala nešto poput ovih cjevčica na sebi ili tako nešto, zapravo ne biste znali da nešto nije u redu s njom”, rekla je Desiree. “Ona nikad ne plače. Nikada se ne žali na bol. Ona je sretno dijete. Ne možemo biti sretniji što je imamo.”

Ipak, Kayleighini bubrezi koji su se pogoršavali zahtijevali su noćnu peritonealnu dijalizu. Njezini roditelji provodili su tretman kod kuće svake večeri, što je ubrzo postalo iscrpljujući dio njihove rutine.

Ali sada, zahvaljujući nevjerojatno velikodušnom činu dobrote Kayleighinog bivšeg odgajateljica, ona je konačno bez cijevi i može započeti novi život s potpuno novim bubregom!

Učiteljica je donirala bubreg djevojčici
Robin Mach je učiteljica koja je imala Kayleigh u svom predškolskom razredu 2019. Kad su Kayleigh trebale kućne usluge, Robin je odlučila pomoći ovoj obitelji. Upoznala ih je i zavoljela djevojčicu.

Zapravo, Robin je s njom radila godinu i pol dana kada je odlučila donirati jedan od svojih bubrega kako bi Kayleigh mogla odrastati kao svako drugo dijete!

Nevjerojatno, Robin je bila savršen spoj! Kada su je pitali zašto je odlučila donirati bubreg Kayleigh, odgovor je bio jednostavan: “Trebao joj je. Htjela sam da ima normalan život i da ide u školu. I ovako joj možemo pomoći da stigne tamo.”

Njih dvoje su imali operaciju transplantacije i oporavljaju se! Robin se vrlo brzo oporavila i nastavlja nuditi pomoć Kulagesima u vožnji i drugim zadacima. Što se tiče Kayleigh, ona je imala nekoliko teških dana nakon operacije, ali sada pokazuje onaj isti borbeni duh koji ju je izvukao kroz te prve dane.

“Izašla je iz svega kao vojnik”, rekla je Desiree. “Jučer mi je liječnik PICU rekao da ne može vjerovati da je upravo imala veliku operaciju prije manje od tjedan dana. I da je vjerojatno najsretnije dijete u bolnici.”

Robin nastavlja provjeravati njihovu obitelj svaki dan! Je li ona učiteljica ili anđeo čuvar? U svakom slučaju, oduševljeni smo neprocjenjivim darom koji je dala ovoj djevojčici i znamo da će Kayleigh napredovati zahvaljujući svojoj nesebičnosti!novizivot.net