Ova hrabra majka odabrala je Život, saznajući da je trudna samo dva mjeseca prije svjetskog prvenstva. ❤

Zanimljivosti

Samo 17 mjeseci nakon porođaja, Elle Purrier St. Pierre oborila je američki rekord u trčanju na 5 km na Olimpijskim kvalifikacijama, osiguravši si mjesto na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu.

Mnoge žene biraju pobačaj kako ne bi ugrozile karijeru ili se suočile s izazovom balansiranja između djeteta i posla. Međutim, ova hrabra majka odabrala je Život, saznajući da je trudna samo dva mjeseca prije svjetskog prvenstva.

Tijekom vrhunca simptoma trudnoće, Elle je osvojila brončanu medalju u utrci na 1500 metara na Svjetskom prvenstvu na otvorenom 2022.

St. Pierre je za časopis People izjavila: “Ovo je nešto o čemu sam puno razmišljala i nadala se, i željela, a vrijeme nikad nije savršeno. Uvijek će biti teško, bez obzira na sve. Život je zauzet, a ako imate karijeru, zaposleni ste i ambiciozni i radite velike stvari. Ali ovo je nešto što smo Jamie i ja oduvijek željeli i mislim da je ispalo jako dobro.”

Priča Elle Purrier St. Pierre osporava zastarjelo uvjerenje da sportašice moraju čekati da im prođu najbolje godine karijere kako bi osnovale obitelj. Vratila se jača nego ikad nakon trudnoće, obarajući američke rekorde i osvajajući svjetska prvenstva.

Ranije ove godine, samo dva dana nakon prvog rođendana sina Ivana, osvojila je zlato na Svjetskom atletskom dvoranskom prvenstvu, postavivši nove američke i prvenstvene rekorde u utrci na 3000 metara.

novizivot.net