Gospodin Novak Đoković: Pogledajte “šmekerski” izgled srpskog asa sa Jelenom na svečanosti pred početak OI

Showbizz

Fenomenalno izgleda Nole

Bliži se početak Olimpijskih igara, a samim tim i prvog meča koji će naš najbolji teniser Novak Đoković odigrati na terenima Rolan Garosa u subotu oko 13.30 časova protiv Meta Ebdena iz Australije.

Ipak, srpski teniser i dalje koristi poslednje trenutke slobodnog vremena da se opusti i maksimalno relaksira za olimpijski turnir, pa je u četvrtak tokom večeri prisustvovao velikoj svečanosti u organizaciji čuvenog “Luj Vitona”.

Doterao se Nole maksimalno zajedno sa svojom suprugom Jelenom, pa je na fotografijama izgledao kao pravi gospodin i šmeker u plavom sakou i beloj košulji, dok se Jelena opredelila za potpuno belu varijantu.

 

Pored Novaka, svečanosti koja je nazvana “Uvod u Olimpijske igre” prisustvovali su i velika Serena Vilijams, glumica Šarliz Teron, zatim košarkaši Tajris Halibarton, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, skijašica Lindzi Von, čuveni režiser Stiven Spilberg, reper Snup Dog…

Nema sumnje da je Novak zajedno sa suprugom Jelenom bio među odabranima za ovaj glamurozni događaj i još jednom na lep način predstavio našu zemlju.

(Telegraf.rs)