Veljko Ražnatović Zauvijek Napustio Beograd, Ima Farmu, A Sad Pokreće I Sopstveni Biznis!

Showbizz

Veljko Ražnatović zauvijek napustio Beograd, ima farmu, a sad pokreće i sopstveni biznis!

Veljko Ražnatović je, otkako se oženio, rodni Beograd zamijenio Titelom, odakle je njegova supruga Bogdana Ražnatović. Slavni bokser tamo živi mirnim porodičnim životom, a kamere emisije “Ceca Show” su pratile njegov trening.

On važi za najboljeg srpskog boksera u kruzer kategoriji, a treninge ne propušta već je veoma posvećen njima. Iako živi u Titelu, Veljko gotovo svaki dan putuje za Novi Sad kako bi odradio svoj trening, ali u posljednje vrijeme Veljko trenira u Beogradu jer je tu Bogdana sa bebom.

– Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovdje jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo – kaže Ražnatović.

A koliko je Veljko Ražnatović posvećen sportu, govori i to da u budućnosti planira da pokrene bokserski kamp za djecu. Kako je prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji istakao, bokserski kamp koji pokreće za djecu biće pristupačan za sve, kao i da se odlučio za to jer je sport bitan za odrastanje svakog djeteta.

Podsjetimo, Veljkova supruga Bogdana Ražnatović porodila se prije na drugi dan Vaskrsa i na svet donijela sina kome su dali ime Krstan.

(ekskluziva.ba)