“Novakovo kolo” napravilo pometnju na mrežama! Komentari poznatih pljušte: Ceca oduševljena, sviđa se i Jovani

Showbizz

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, 8. jula pobedio je Holgera Runea u osmini finala Vimbldona, ali navijači Runea su se ponašali nesportski pa su dobacivali Novaku što je pomalo razbesnelo našeg asa.

Nole je to ponašanje, u svom govoru sa Centralnog terena Vimbldona, prokomentarisao kao nesportsko.

Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se “vratio” u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta – rekao je Nole.

Potom je upitan o “odnosu sa publikom”, koja je vrlo bezobrazno vikala (“R)uuuu” u završnici drugog seta i tokom trećeg, navodno bodreći tako Runea, a zapravo ometajući Novaka. Odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili ti navijači:

– Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam “gooood night” (na engleskom “lakuuuu noć”). “Gooooood night! Goood night!”, veoma vam želim lakuuuu noć! – poručio je Nole što je naišlo na odobravanje mnogih u Srbiji.

Željko Joksimović bio je inspirisan ovim trenutkom, pa je od Noletovog govora napravio takozvano “Novakovo kolo” i podelio ga sa svojim pratiocima na Instagramu.

– Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko peva, zlo ne misli – napisao je Joksimović uz emotikon molitve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Njegovo delo oduševilo je ljude, te nema ko ga nije šerovao!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podelila je snimak na svom Instagram profilu uz reči:

– Car! – napisala je Ceca uz emodži koji plače od smeha, a u opisu je označila Noleta i uputila mu aplauz, a zatim i Joksimoviću jedno srce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Objavu je podelila i Željkova supruga, voditeljka Jovana Joksimović, kao i pevačeva ćerka Mina, koja je oduševljene izrazila emodžijima sa srcima i osmesima.

“Genijalno”, napisao mu je Dejan Milićević, zatim je glumica Jelena Gavrilović dodala emodži ruku podignutih na gore.

“Ma ćaoooo”, poručio je voditelj Ognjen Nestorović uz emodži koji plače od smeha, a uz to bili su i brojni komentari drugih kolega, jednako oduševljenih.

(Telegraf.rs)