Ovo je misteriozni moćnik s kojim je Dejana Živković dobila dvoje dece: Evo kako zarađuje

Region

Manekenka Dejana Živković nedavno se porodila i na svet donela drugog sina kojem su roditelji dali ime Novak, svom izabraniku.

Ona uživa u braku sa Filipom Simovićem, uspešnim biznismenom koji svojoj porodici pruža luksuzan život.

Inače, Filip je sin Dragana Simovića, bivšeg savetnika Ivice Dačića, a njegov otac je nakon teške bolesti preminuo krajem maja 2023. u 56. godini.

Dejanin suprug ima 32 godine i živi u Beogradu i to u luksuznom novobeogradskom bloku. Oni imaju brojne poznate komšije, a među njima je i Marija Šerifović. Vlasnik je i jedne teretane u Beogradu.

Inače, Dejana je nedavno odlučila da se vrati prirodnom izgledu.

– Dosta toga sam izbacila na svojoj Instagram priči tokom dana, govoreći o svemu što sam ikada radila na sebi, i sada ponosno mogu da kažem da sam uklonila sve te filere. Nekada je bilo “cool” i “in” eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se nažalost pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre 10 godina – rekla je ona i dodala:

– Imala sam veliku sreću što sam uspela da vratim svoj izgled što je prirodnije moguće, dok mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom. Neka dobro razmisle da li im je bilo šta potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahteve.

(Telegraf.rs)