Otkrivamo ko je čovek kome je Sanja Kužet rodila sina

Showbizz

Voditeljka „Zvezda Granda“, Sanja Kužet porodila se i na svet donela sina Vuka, a kako Grand saznaje sve je prošlo u najboljem redu.

Mnogi se pitaju ko je voditeljkin izabranik kome je podarila naslednika, ali i ljubomorno čuvala od očiju javnosti

Sanja Nemanji, nikada nije izgovorila da, a kako je u više navrata govorila, i dalje smatra da je jedan papir ništa ne menja.

-Naš status je nevenčani supružnici kako se to danas zove… Ma nama je tako lepo, ne robujem formama. Nama je prelepo!- poručila je Sanja i otkrila zbog čega ga krije.

–Mi smo dugo zajedno i normalno je da se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu „Zvezda Granda“ i na mom poslu. To je moje radno mesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni deo njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno tu nije nikakav problem i da nas uslikaju– rekla je za Grand.

Sanjin muž, Nemanja Živojinović danas je direktor marketinga u jednoj auto kući, a voditeljka ga je upoznala sa samo dvadeset i jednu godinu, ne sluteći kakav epilog će imati njihova ljubav.

– Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala… Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali- rekla je Sanja jednom prilikom za Grand, a potom dodala:

–Naravno to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše.

Nastavak njihove ljubavne priče uliće mnogima veru u ljubav.

–Je l’ ti znaš da sam ja sa trideset, kada sam počela da radim bila zaljubljena u potpuno jednu drugu osobu?! Ljubav sa Nemanjom je već bila završena, mislim on se meni svideo ali jednostavno nismo kliknuli tada. On je bio u nekim godinama koje nisu bile za veze i vezice, a ja sam bila devojka za vezu. Tako da meni to nije odgovaralo, ali kada smo se deset godina kasnije sreli i videli, ja sam imala utisak da je to jedna potpuno druga osoba i da počinjemo od nule- otkrila je voditeljka.gramd.nova.rs