Lepe vesti nakon finala šŸ˜ Udaje se Melisa Zijadić? Finalistkinja uhvaćena na probi venčanice, ne skida osmeh sa lica FOTO

Showbizz

Od kada se prvi put pojavila na Grandovoj sceni, Melisa Zijadić ostavile je sve bez daha svojim moćnim vokalom, zbog čega je odmah bilo jasno da će daleko dogurati u takmičenju.

Iako nije trijumfovala u finalu, Melisa je zadovoljna svojim uspehom i svemu Å”to su joj ā€žZvezde Grandaā€œ donele, a izgleda da joj ruže cvetaju na svim poljima.

Naime, tokom takmičenja, pored porodice, najveću podrÅ”ku pružao joj je njen dečko koji nije propuÅ”tao snimanja na kojima joj je bio veliki vetar u leđa.

Kako uživaju u skaldnoj vezi, mnogi se pitaju da li će stati na ludi kamen u prilog čemu govore i Melisine fotke u venčanici koje su isplivale na druÅ”tvenim mrežama.

Zijadićeva je pozirala u nekoliko venčanica koje joj stoje kao iz bajke, a da li se Meli bacila u vode fotomodela ili se pak sprema za veliko slavlje, ostaje da vidimo.

Melisin momak često je bio prisutan na snimanju da joj pruži veliku podrŔku, a sada je za naŔ portal otkrila koliko joj to znači.

-On me uvek hvali. Pomaže mi dosta oko odabira pesama, pa na kraju izaberemo Å”ta bude najbolje ā€“ istakla je ona GRAND.NOVA.RS