Sa 3. sprata tržnog centra odveo ih u smrt: Čime se bavio Rus koji je sleteo BMW-om i ubio trudnicu i sina

Svijet

U pitanju je bio biznismen koji je živeo i radio u Armaviru

Rafael Arakelin (37) biće u javnosti upamćen kao Rus koji je svojim BMW-om odveo u smrt trudnu Ekatarinu, ženu sa kojom je bio u vezi, i njenog 10-godišnjeg sina, nakon pada sa 3. sprata tržnog centra “Galerija” u Krasnodaru.

U pitanju je bio biznismen koji je živeo i radio u Armaviru. Bavio se trgovinom gvožđem, bojama i lakovima, kao i staklom u specijalizovanim prodavnicama.

Inače, prema rečima prijateljice Ekatarine, Rafael je u prošlosti imao problema sa drogom, ali je već pet godina “bio čist”. Ona je istakla da je Rafael zbog svoji problema sa drogom pokrenuo Krasnodarski centar za rehabilitaciju “Visota” gde se leče narkomanija, alkoholizam i zavisnost od kockanja.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil je kupio pre oko godinu dana.

Inače, njegov prijatelj kaže da je bio mirne naravi, da nije voleo brzu vožnju i da je do nesreće došlo zbog optičke varke jer je garaža na tom mestu izuzetno nezgodna za manevar.

Međutim, nakon analize video-snimka koji se pojavio sa nadzornih kamera tržnog centra svi sumnjaju u mogućnost nesreće, već su ubeđeni da je Rafael namerno uradio.

Kako ruski mediji prenose, Rafael i Ekatarina su samo nekoliko dana pre nesreće priznali svoju aferu njenom mužu Alekseju koji je nakon toga obustavio svaku komunikaciju sa njima, ali mirnim tonom. Nesrećni čovek je za nesreću saznao iz medija što ga je duboko potreslo a smatra da je jedini odgovoran upravo Rafael, njegov bivši blizak prijatelj.

“Jednostavno ne mogu da pričam, u šoku sam, sve najbolje”, rekao je Aleksej novinarima nakon saznanja da su mu sin i žena mrtvi.

Lekarska služba je pokušala da reanimira povređene na licu mesta, ali su sve troje preminuli jako brzo nakon nesreće.

Vlasti su nakon tragedije u tržnom centru “Galerija” tražili od vlasnika da uvedu dodatne mere bezbednosti na parkingu.

Podsetimo, do nesreće je došlo 25. juna. Mediji spekulišu da je između Rafaela i Ekatarine došlo do velike svađe zbog čega je muškarac pobesneo i prošao kroz ogradu tržnog centra.

(Telegraf.rs)