Tuga, Glas Slavuja Je Nestao: Pretužne Scene Nepokretne Selin Dion, Snimcima Iz Bolnice Rastužila Svijet

Region

Tuga, glas slavuja je nestao: Pretužne scene nepokretne Selin Dion, snimcima iz bolnice rastužila svijet

Zdravstveno stanje Selin Dion izuzetno teško

Zdravstveno stanje Selin Dion, koja pati od retkog neurološkog poremećaja, takozvanog sindroma ukočene osobe već duže vreme je zabrinjavajuće, a javnost i svi njeni obožavatelji stravićno su uplašeni. Po prvi put, u dokumentacu koji je sniman javnost je mogla da vidi s čime se to borila duže vreme i kakve je simptome pretrpela da bi ponovo bar mogla da govori.

Zdravstveno stanje Selin Dion – Boluje od retke bolesti

Uplakana, crvena u licu, jauče od bola, nesposobna da kontroliše vlastito telo. Desetominutna bolna epizoda prikazana je u novim scenama dokumentarnog filma u kojem je slavna pevačica otkrila detalje mučne bitke s bolešću, piše Daily Mail.

Kanadska pevačica prikazana je kako dahće dok medicinski stručnjaci pokušavaju da ublaže bolne grčeve mišića, a kamera snima mučne scene. Selin dobija sprej za nos, koji se obično koristi za lečenje klaster napada kod osoba koje pate od SPS-a (stiff person syndrome). Zdravstveno stanje Selin Dion u ovim momentima mnoge je uplašilo.

Potresna borba muzičke superzvezde s bolešću biće prikazana u dokumentarcu “I Am: Céline Dion”, koji će se emitovati na platformi Amazon Prime.

Na novim snimcima prikazani su trenuci najveće zdravstvene krize. Pevačica bespomoćno gleda dok je lekari nežno smeštaju u udoban položaj i proveravaju vitalne organe. Sve to vreme njene bose noge ostaju ukočene.

Nakon što joj je pružena pomoć, pevačica konačno može da sedne uspravno i da se pokrije ćebetom pre nego što je pred kamerama priznala da joj je neprijatno zbog gubitka kontrole nad svojim telom.

Zdravstveno stanje Selin Dion – Bez sposobnosti da kontroliše svoje telo
– Svaki put kad se ovako nešto dogodi, osećaš se tako posramljeno i tako, kao, ne znam kako to da opišem… znate, kad ne možete da kontrolišete vlastito telo – rekla je preneo je Hello.!

Selin se slomila pred kamerama priznajući da nije odustala od nastavka svoje karijere, ako to bude moguće u nekom trenutku u budućnosti.

– Još uvek sebe vidim kako plešem i pevam. Uvek nađem plan B i plan C. To sam ja. Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. Ali neću stati. Neću stati – poručila je. (ekskluziva.ba)