Đula Drini, favoritkinja za pobjedu u „Zvezdama Granda“: „Mnogo sam se uplašila“ (VIDEO)

Region

Od početka takmičenja u “Zvijezdama Granda” Đula Drini je osvojila simpatije publike, koja ju je prozvala jednom od favorita, a takmičarka je sada za Grand progovorila o svojim utiscima iz šoua i otkrila šta su joj Saša Popović i njen mentor Dragan Stojković Bosanac rekli prije izlaska na scenu.
Ove subote Melisa Zijadić i Đula Drini priredile su fantastičan narodnjački duel, ali kako je bilo neizvjesno u glasanju žirija, Saša Popović je bacio kocku koja je presudila da upravo Đula ide dalje, što je takmičarku veoma potreslo.

“Mnogo sam se uplašila. Tresla sam se od glave do pete, sve su mi se dlake podigle, tako da ne znam ni sama kako se sada osjećam, ali sam presretna što sam prošla i želim puno sreće Melisi u baražu”, rekla je Đula.

Takmičarka je otkrila i kakav je osjećaj biti favorit i dobijati pohvale od članova žirija, ali i kritike kojih je i te kako bilo.

“Osjećaj je predivan kad te hvale, mada ja iskreno volim i kada dobijem neku kritiku, jer to gledam kao konstruktivnu kritiku i nešto što ću popraviti sledeći put. Na primjer, ja popravim to sledeći put, a nešto drugo pokvarim, pa imaju razloga da mi daju još kritika”, rekla je Đula kroz smijeh.

Ipak, sugestije koje je dobila prije nastupa u “Zvijezdama Granda” učinile su da ove subote na sceni da svoj maksimum.

“Da, skrenuli su mi pažnju na probi i takmičari i Saša Popović mi je rekao da ubacim više emocija, tako da sam sad maksimalno emociju dala. Sa Bosancem sam radila pre dva dana, imali smo probu. Ako ima nekih greškica tokom probe, ostanem kod njega 3,4 sata, a ako nema, kaže ‘Sve je okej, ponovi još jednom da potvrdiš’”, istakla je simpatična takmičarka.

U jednom trenutku, njena protivnica Melisa Zijadić je prekinula intervju i zajedno sa Đulom zapjevala numeru “Pitaju me u mom kraju” Dragane Mirković.

Iako nije imala sreće na sceni, Melisa je otkrila svoje utiske iz duela sa Đulom.

“Oduševljena sam, nisam se uplašila. Mislila sam šta bude, bude, svakako sam zadovoljna od komentara žirija”, istakla je Melisa.

Melisa je ove subote dobila pohvale za napredak, a sada je otkrila šta je ispravila da bi ishod ovog puta bio bolji.

“Energija mi je falila, Marija me je prošli put baš dosta kritikovala da mi fali energija i emocija, pa sam se potrudila ovaj put da bude što bolje, tako da mislim da jeste”, poručila je Melisa za Grand.

Đula je istakla da se scenski nastup ne vježba na probama sa mentorom, što ni sama ne radi.

“Što se toga tiče, ja kući vježbam samo pjevanje, a kad izađem na scenu onda se sve te stvari dese, prirodno izađu iz mene. Tako da se nisam nešto posebno spremala za nastup, nego kako ja osjećam, tako i uradim, ispostavi se svaki put odlično”, objasnila je Đula.

Kako smo nedavno pisali da je Đula zbog ljubavi napustila Bosnu, sada je istakla da je došlo do promjena u njenom životu.

“Ćerkica i ja se trenutno nalazimo u Bosni, najviše zbog takmičenja. Muž živi i radi u Švedskoj, zato nije mogao ovaj put da dođe, ali tu su zato moja mama, tata i ćerka, oni će mi uvijek biti najveća podrška”, rekla je Đula i otkrila da li bi voljela da ćerka krene njenim stopama:

“Ne znam, baš nisam razmišljala toliko o tome, ali već mislim da ima dosta talenta i da će nešto od toga da bude.”

Takmičarke su otkrile i šta pripremaju u daljem nastavku takmičenja, a odgovor možete da saznate u videu ispod. dijasporainfo.net