Mrzovoljna beba osvojila internet: Fotografije su proširile radost

Svijet

Fotografkinja možda nije željela izgled “mrgovoljnog djeteta”, ali njezine fotografije ovog mališana su preslatke!

Današnji fotografi ne snimaju i ne slikaju. Oni su kreativni umjetnici koji razumiju rasvjetu, kutove, opremu i montažu. Oni također imaju maštu i inspiraciju za stvaranje savršenih poza i izazivanje nevjerojatnih izraza lica. Međutim, pridobiti bebu za suradnju može biti podvig.

Nedavne fotografije 7-dnevnog djeteta Lauren Carson privukle su veliku pozornost kada ih je podijelila na društvenim mrežama. Iako mrzovoljni tip možda nije bio dobro raspoložen, urnebesne slike s njegova snimanja raširile su radost i smijeh internetom!

Njegovi izrazi su neprocjenjivi! Na jednoj ima namrštenu obrvu, a na drugoj stisnute usne. Na jednoj fotografiji oči su mu sužene u nečemu što izgleda kao prezir, a na drugoj izgleda kao da miriše nešto jako loše.

Lauren je odgovorila na pitanja komentatora i komentare o dobi dječaka i razini udobnosti:

“Da, stvarno je novorođenče. Imao je 7 dana i tako je beba! Ne, nije mu neudobno. Tkanina u koju je umotan super je rastezljiva i mogao se iz nje izmigoljiti da je stvarno htio. Ili bih ga odmotala da je počeo biti nervozan.

Možda je izgledao mrzovoljno, ali zapravo je bio slatka mala bubica!

Nedugo nakon što su ove slike snimljene, on je zaspao, a mi smo snimili neke tradicionalnije fotografije novorođenčeta.”

Lauren je izrazila svoju zahvalnost za nevjerojatan odgovor na njezine fotografije, rekavši: “Oduševljena sam što su ove slike dobile toliko pažnje! Hvala svima na svim vašim dijeljenjima i svoj ljubavi.”

novizivot.net