Marija Šerifović otkrila ko je otac njenog sina Maria: Ispričala ove informacije o njemu

Region

Pevačica Marija Šerifović krajem prošle godine postala je majka sinu Mariju.

Sina Marije Šerifović rodila je surogat majka, a otac mališana ostao je enigma sve do nedavno, kada je pevačica rekla par informacija o njemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Pop zvezda gostovala je u “Ami G šou” kod Ognjena Amidžića, gde je usled unakrsnih pitanja pristala da kaže ponešto o muškarcu na kojeg će verovatno Mario sutra ličiti.

Na osnovu tizera koji se pojavio na Instagramu i izjave zvezde zaključuje se da je reč o muškarcu za kojim mnoge žene žude.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Strašan dasa, evropejac – kazala je Marija, a potom se osvrnula na vaspitavanje naslednika.

– Ako bude bio doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, ako bude automehaničar, kupiću mu ceo Tošin bunar. Tako da ja sam jednako srećna – poručila je.

Marija se prisetila detinjstva
Podsetimo, Marija Šerifović nedavno je održala prvi solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a tada je za “Blic” otkrila kakve uspomene je vezuju za detinjstvo.

-Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta – rekla je pevačica.

Mario reaguje na muziku

Naslednik Marije Šerifović nedavno napunio pet meseci. Pevačica se trudi da zajedno provedu svaki slobodan trenutak, pa su neizbežne njihove šetnje.

Inače, ona je jednom prilikom otkrila kako njen sin reaguje na muziku.

– Mario reaguje na muziku fantastično. Umiruje ga muzika, kako se pusti neka moja pesma, on se ugasi i zaspi bez problema.

– Snalazim se lepo u ulozi majke, moje srce je rastopljeno, možete da mi radite šta hoćete, ali rekla bih da je to jedna potpuno nova dimenzija života. Da ne živimo u ludom društvu, ja bih vam ga pokazivala svaki dan, on se smeje 24 sata, sedam dana u nedelji – pričala je Šerifovićka o majčinstvu.

blic.rs