„Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on“: Gordana Bjelica o vezi iz koje je dobila ćerku koju je sama odgajila

Region

Trudnoća je bila neplanirana.

Gordana Bjelica iz jedne vanbračne veze dobila je ćerku Teodoru, koja je krenula majčinim stopama i već neko vreme gradi glumačku karijeru.

Iako nikad nije potvrdio, u medijima se spekulisalo da je Gordana dobila Teodoru iz veze sa novinarom Miroslavom Lazanskim.

„Fatalna ljubav u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju“, kazala je jednom prilikom glumica koju najbolje pamtimo po ulozi Bebe u seriji „Srećni ljudi“.

Pre veze iz koje je dobila Teodoru, koja nosi njeno prezime, Gordana je bila udata.

„Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju“, kazala je Gordana.

Kako je kazala, nikada se nije pokajala zbog odluke da rodi, a Teodora zna ko joj je otac.

„Odluka da rodim dete bila je samo moja, jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka, i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo“, govorila je glumica ranije.

26, August, 2022, Belgrade – Meeting with the cast and crew of the series “Aviondzije” on the occasion of the last episode and the end of the filming of the 5th, 6th and 7th seasons of the series “Aviondzije” in Hype production. Teodora Bjelica. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
26, avgust, 2022, Beograd – Druzenje sa glumackom i autorskom ekipom serije “Aviondzije” povodom poslednje klape i zavrsetka snimanja 5, 6 i 7. sezone serije “Aviondzije” u Hype produkciji. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ranije je rekla i da ćerka podseća na svog oca.

„Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega“, kaže Bjelica, prenosi „Lepa i srećna“.

nova.rs