Nika Tošić progovorila o maturskoj noći: Spomenula Jelenu Karleušu, pa otkrila zašto je bila nezadovoljna

Showbizz

Nika je podelila prve utiske

Pop diva Jelena Karleuša je nedavno na društvenim mrežama pokazala kako je izgledala haljina za ćerkino matursko veče.

Nika je završila osnovnu školu, a proslava male mature je već tradicionalan način da se obeleži kraj ovog perioda.

Jelenina mlađa ćerka je sada na TikToku podelila prve utiske.

– I da nisam pričala za maturu. Bilo je super, ali muzika i nije bila baš neka, ali jesu puštali moju mamu, tako da lajk – rekla je šaljivo Nika i nasmejala mnoge korisnike sa pomenute platforme.

@frnotnika

Ne znam sto sam rekla ” tipkam ” to nikada ne govorim 😭

♬ original sound – not nika

Podsetimo, Jelena je podelila deo atmosfere iz njihovog doma na Dedinju, gde se vide mlada Nika i Jelenin prijatelj dizajner kako nameštaju haljinu nežno plave boje.

Haljina je prava balska, sa golim ramenima, a Niki stoji kao salivena.

Inače, Jelena Karleuša oduvek je govorila da su njene ćerke zrelije od svojih vršnjaka, ali i o problemima sa kojima se susreću na društvenim mrežama.

– One su dve Device u horoskopu i to znači da sve drže u sebi, što sigurno loše utiče na njih. Kada sam prolazila kroz neke problematične i krizne situacije u životu, odlazila sam na njihove profile na društvenim mrežama da pročitam šta im sve deca pišu i shvatila sam da su moje ćerke ozbiljnije, zrelije, jače nego što sam mislila da će biti, jer bukvalno reč o tome u kući nisu progovorile, ne pridaju tome značaj i ne žele da mamu nerviraju. A, kada ja prva krenem da pričam o tome, one odmah kažu: ‘Bože, mama, normalno, znam, ne moraš da mi objašnjavaš’. Onda shvatim da sam vaspitala jaku decu. Možda zvuči tužno što sam odgajila jake devojčice, umesto da su, recimo, bezbrižne, ali morale su da budu takve – govorila je pevačica svojevremeno za medije.

(Telegraf.rs)