BRAK NE RUŠI LJUBAVNICA – VEĆ ONAJ KOME TREBA LJUBAVNICA: 5 ČINJENICA O PRELJUBI KOJE BI TREBALI ZNATI

Region

Zašto su ljudi toliko ogorčeni i kivni na ljubavnike svojih partnera, dok svojim partnerima prelaze preko raznih grešaka koje učine?

Ljubavnica, ili ljubavnik, nisu ništa više krivi od vašeg partnera koji se odlučio da vam zabode nož u leđa. Mnogi će reći: “Ali ta žena je znala da je oženjen, i sa namjerom je pristala na aferu kako bi mu razorila porodicu.” Pa i taj muškarac je znao da je oženjen pa je isto učinio!

Kada žena, ljubavnica, vidi da je oženjen muškarac spreman na aferu sa njom, on joj u isto vrijeme daje do znanja da ne poštuje svoju ženu i da mu nije bitna. Pa zašto bi onda ona, koja uopšte ne zna tu ženu, marila za njena osjećanja kad ni njen suprug to ne čini.

Još jedna važna stvar koju mnogi ne shvataju – muškarac će u većini slučajeva ljubavnici prikazati svoju ženu kao čudovište zbog čega će ljubavnica steći utisak da mu je ona utjeha i spas. Zbog toga će dobiti još veću želju da bude sa njim. Postoji 5 činjenica o prevari koje bi trebali znati.

1. Brak ne ruši ljubavnica ili ljubavnik, ruši ga onaj kome je potreban neko pored supružnika. Onaj ko nema dovoljno hrabrosti da se suoči sa svojim problemima i kompleksima pa odlazi tražiti spas na najpodliji način. 2. Brak ruši onaj ko misli da su preljube stvar modernog doba i da to svi rade.

3. Brak ruši onaj ko misli da radost samo može pronaći izvan doma, tamo gdje nema njegovog bračnog druga, djece i ostalih problema. 4. Onaj ko je spreman pogaziti sve zavjete koje je dao, srušiti jecan cijeli svijet osobi koja je dala sve za taj brak.

5. Nisu ljubavnici ti koji trebaju biti na meti najvećih osuda, oni će izdati osobu koju ne poznaju, dok će vjenčani preljubnik izdati osobu koja mu je dala sve!

Izvor: pult24.info