(PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŠAMARA I DAVI ŽENU DOK DRŽI BEBU U NARUČJU: Jezivo nasilje u Novom Sadu! Nasilnik odmah uhapšen

Region

Novosadska policija uhapsila je i zadržala Amera G. (23) iz Novog Sada, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu nevenčane supruge D. T. (28) iz Novog Sada.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni se u nedelju oko 18.20 časova u Ćipranovoj ulici posvađao sa nevenčanom suprugom.

– Bili su u dvorišu kada je krenula rasprava. Tokom verbalnog sukoba, osumnjičeni je počeo da šamara i udara ženu rukama u glavu. Potom ju je obema rukama uhvatio za vrat i davio je. Takođe, zavrtao joj je levu ruku i više puta je pesnicama udario po telu. Da stvar bude gora žena je sve vreme u krilu držala dete, a u jednom trenutku je od udarca pala na beton sa sve bebom u rukama – kaže naš izvor i dodaje da je muškarac potom otišao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Snimak brutalnog nasilja nad ženom osvanuo je na Instagram stranici 192_rs i naišao je na oštru osudu javnosti. Kako se navodi na ovoj stranici, komšije su videle da muškarac tuče ženu i odmah su pozvale policiju, a patrola je brzo došla u Ćipranovu ulicu.

(Kurir.rs – S. S.)