Ovo su nekretnine i firme oko kojih će se “boriti” Dragana i Toni na sudu: Dele čak 100 miliona dolara?

Showbizz

Njihovo imovisnko stanje je već godinama unazad tema rasprve

Dragana Mirković tužila je supruga, biznismena Tonija Bijelića, od kojeg se razvodi, pa ih tokom narednih meseci čeka “milionska” borba oko stečene imovine.

Naime, bogatstvo muzičke zvezde i biznismena tema je javnost već godinama unazad, koje će sada biti i tema rasprave na sudu.

Koliko je bogatstvo i šta poseduju? Dvorac, luksuzni automobili…
Jednu od najvećih balkanskih zvezda, Draganu Mirković, često možete naći na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora, a i šire.

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije – pevačke.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog još uvek zakonitog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pevačica.

Draganino bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara.

Par je takođeu braku započeo biznis sa prodajom luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, a nagađalo se i da je Toni svoje bogatstvo prepisao upravo pevačici, što izgleda nije tačno. Poznati par poseduje ogroman dvorac koji je uređen po poslednjem stilu, a detalji enterijera i ekterijera obaraju s nogu.

Kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti doprinela Draganina popularnost.

Podsetimo, muzička zvezda Dragana Mirković u procesu je razvoda od biznismena Tonija Bijelića, a kako Telegraf saznaje ona ga je tužila i uskoro će se tim povodom sresti i na sudu jer je prvo ročište zakazano.

(Telegraf.rs)