Jezive scene u kući čoveka kog je sin zakopao zbog penzije: Unutra podignut linoleum, iskopana rupa u podu

Region

D. D. je sam otišao u tužilaštvo i priznao da je zbog penzije zakopao oca koji je preminuo

Muškarca B. D. (79) ni komšije koje žive u istom dvorištu u Ulici Tošin bunar nisu videle osam godina, a nisu ni slutili da se njegovo telo nalazi zakopano unutar kuće u kojoj je živeo, a da tajnu o tome čuva njegov sin.

Kako je za Telegraf.rs ispričala komšinica, od B. D. je čula za njegovog sina D. D. Sina svog komšije videla je, kako je rekla, samo dva puta. Jednom dok je njegov otac još bio u kući i jednom nakon njegovog nestanka. Ipak, nije znala da je B. D. nestao. Kada je pitala za komšiju sa kojim je, kako ističe, imala sjajan prijateljski odnos, njegov sin joj je rekao da je njegov otac u domu za stara lica.

Rekla sam mu da bih baš volela da ga vidim, ali je on odgovorio da mu je otac senilan i da ne prepoznaje ljude – rekla je komšinica.

Osam godina nakon što je B. D. nestao iz kuće u kojoj je živeo, pronađeni su ostaci njegovog tela.

O tome sveddoče i scene sa mesta pronalaska tela. D. D. telo oca nije zakopao u dvorištu, već u kući. Kako je rekla komšinica, policija je celo jutro bila u kući. U jednom momentu su izbacivali zemlju kroz prozor, da bi, naposletku, izneli ostatke tela iz kuće i zapečatili vrata. Niko nije želeo da joj kaže šta se događa.

Na licu mesta vidi se upravo to. Ispod malog, nisko postavljenog prozora je gomila zemlje, kao i na njegovom simsu. U unutrašnjosti kuće vidi se nekoliko ormara, sobni bicikl i podignut podni linoleum ispod kog je u podu iskopana rupa, u kojoj je D. D. zakopao oca.

Mesto na kom je zakopano telo otkriveno je tako što je D. D, u pratnji dva branioca, došao u prostorije Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i ispričao šta je uradio. Rekao je da je oca shranio u unutrašnjosti kuće tokom 2016. godine i da je to uradio sam, ističući da je njegov otac umro prirodnom smrću, a da smrt oca nikom nije prijavio kako bi nastavio da podiže njegovu penziju, za šta je odranije imao ovlašćenje.

On je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, te je na taj način policija došla do kuće i tačnog mesta u njoj na kom je čovek bio zakopan.

(Telegraf.rs)