”ZVAĆU SE VLADIMIR PUTIN” PEVAČICA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE MIKA VASIĆ PROMENIO POL I POSTAO ANA NIKOLIĆ

Region

Popularni blizanci iz “Zadruge” Giba i Mika Vasić promenili su pol i postali Ivana i Ana Nikolić, što je šokiralo domaću javnost.

Ivana se čak i udala, i to za Nemca, o čemu njena sestra Ana Nikolić nije želela da govori za medije, međutim nisu htele da kriju sreću zbog ispunjenja davnašnje želje.

– Presrećne smo, pustite nas da uživamo same u ovim trenucima, ne komentarišemo ništa vezano za udaju moje sestre, kao ni o tome kako su naši roditelji podneli. Videli ste slike, presrećne smo – izjavila je sadašnja Ana Nikolić za Blic.

Mi smo, s druge strane, pozvali “pravu” Anu Nikolić – pop zvezdu, čije je zvučno ime, smatraju mnogi, inspirisalo Miku Vasića da se i on baš tako zove sada, kada je postao žena. Anu smo uputili u čitavu priču, nakon čega je za Pink.rs poručila da će i ona uskoro na promenu pola.

Stvarno top! Ja ću da promenim pol jer mi jedino još to preostaje! Zvaću se Putin Vladimir, i on je vaga. Biće da je to jedini problem, niko nema objašnjenje… Evo, ja imam (smeh) – šaljivo je, u svom stilu, poručila pop zvezda.

pulsonline.rs