Hrvatski fratar: “Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na tzv. Euroviziji.”

Region

Hrvatski fratar Mario Knezović je objavio na Facebooku: “Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na tzv. Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobjeda je što nismo pobijedili”.

Sličnog je mišljenja i bivša predsjednica Vladina Ureda za suzbijanje bolesti ovisnosti i osnivačica zajednice “Susret”, koji brine o ovisnicima, Bernardica Juretić.

“Bogu hvala da nismo pobijedili jer, osobno, ne želim da se u mojoj zemlji predstavljaju onakvi kakvi su se predstavljali na Eurosongu. Čast iznimkama. Ne želim da naši potomci ispaštaju zbog nečijih grijeha. Marko je sačuvao dostojanstvo i neka takav i ostane”, poručila je.

‘Nije ga zaslužio’
Pobjednik Eurosonga je Švicarac Nemo koji se deklarirao kao nebinarna osoba, odnosno da nije ni muškarac ni žena. Njega su, naime, popljuvali na društvenim mrežama, posebno nakon što mu je ispao trofej koji se razlomio na dva dijela.

“Ni nagrada ne želi ostati u rukama koje je nisu zaslužile”, napisao je jedan korisnik na Instagramu. “Nemo nisu samo razbili kod, nego i trofej”, poručio je korisnik. “To je znak da ga nije trebao ni dobiti”, “Sramota”, “Nije ga ni zaslužio”, “Sramota, ja sam mislio da je to natjecanje za ljude!?”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ne stišavaju se reakcije na Nema koji je razbio statuu: ‘Mislio sam da je ovo natjecanje za ljude’

“Žena je u pravu. LGBT i razni nebinarni zavladali su svijetom. Oni su gospodari i traže da im se obraćamo u trećem licu jednine. Iz strahopoštovanja, kao sluga gospodaru. Ovo ludilo mora stati ili ćemo nestati”, jedan je od komentara.

Baby Lasagna trebao je biti pobjednik Eurosonga, ali je zbog bodova žirija, koji su masovno išli Švicarcu, odnio visoko drugo mjesto čime je ušao u povijest.novizivot.net