Luksuzni stan na Dedinju napustila posle razvoda od Lečića, pa sinu i sebi stvorila dom snova: Ovde živi Nina

Region

Nina uživa sa svojim sinom u domu koji je opremljen po njihovom ukusu , gde pravi razne specijalitete, kojima se neretko pohvali putem mreža

Bivša supruga glumca Branislava Lečica, voditeljka Nina Radulović sa njihovim sinom Lavom (12), živi u mirnom kraju Beograda, koji je pažljivo opremljen i uređen.

Zidovi i nameštaj su u beloj boji, a u svakoj prostoriji mogu se videti saksije sa sobnim biljem o kojem lepa voditeljka brine sa mnogo ljubavi. Na zidovima su umetničke slike, a na policama fotografije sina iz raznih faza odrastanja, a takođe se mogu videti skulpture.

Iako je javna ličnost, Nina kao i mnoge žene i majke, dosta vremena provodi u kuhinji. Ta prostorija je, kao i ostatak stana, bele boje i moderno opremljena. U prvom planu su srebrne barske stolice.

Nina rano ustaje, tako da i pre podneva završi veći deo obaveza.

– Volim ova jutra, kad ustanem u 5h, pa sve stignem do 10h- napisala je u jednoj objavi na Instagramu, pa otkrila da joj je sin najveći kritičar:

‒ Lav mi je danas dok sam žurila da pošaljem još samo jedan “mejl” i srknem poslednji gutljaj čaja, pre polaska na posao rekao:”Mama, kako si lepa, daj da te slikam”.

(Telegraf.rs)