“ŠTA SU VIDELE OČI TE DECE…” Šok ispovest oca majke koja je sa troje dece skočila u reku Bojanu: “Govorio sam joj da ga ostavi i nastavi dalje, ali…”

Region

Azem Bušati, otac Alme Arezi, majke koja je tragično okončala život skočivši sa mosta na Bojani zajedno sa troje dece, u ispovesti za alabanski portal govorio je o tužnom životu svoje ćerke i izneo šokantne i dirljive detalje.

Opisujući i pokazujući zašto je imala lošu sreću, Azem je opisao u kakvim uslovima je živela njegova ćerka Alma sa svojim mužem i maloletnom decom.

Alma je mnogo puta napuštala tu kuću. Podržavao sam je govoreći joj da ide, ne voli te, ostavi se toga. Nastavi sa svojim životom. Ali nije me slušala jer ga je mnogo volela. Nije htela da ga napusti. Takve priče se ne završavaju dobro – naglasio je on.

“Šta su ta deca videla…”
Način na koji se Ergis Arezi ponašao prema njoj nesumnjivo su naneli traumu kod mališana.

– Starija ćerka je bila toliko uplašena da je čak i kada bi njena majka otišla u kupatilo, ostala iza vrata, plašeći se da će pobeći bez nje. Kad bi izašla, majka bi je pogledala u oči, kao da je moli da ne beži. Najstarija ćerka je bila veoma vezana za svoju majku. Šta su ta deca videla… Duša me boli. Dva puta sam operisao srce. Moj život više nema smisla – dodao je.

Iz ovakvih izjava još jednom saznajemo da su, osim para koji je imao nesuglasice, posledice lošeg odnosa snosila i deca. Oni su izgubili život u Bojani sa svojom majkom.

Uključuje se vojska u potragu?
Očekuje se da će se u potragu uključiti i vojska.

Kako javljaju albanski mediji, Direktorat Civilne zaštite u Skadru uputio je zvaničan zahtev vojsci da im pomognu u potrazi za telima majke i četvorogodišnjeg dečaka.

Podsećamo, telo najstarije devojčice je nađeno juče, a druge danas.

U traganju učestvuje i ribar koji je pronašao jednu od devojčica i koji je rekao da je potraga veoma komplikovana.

Ranije je rečeno da je policija zaplenila snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi Alma Arazi sa troje dece kako piju kafu u kafiću blizu mosta na Bojani. Ali nakon toga nije snimljena nijednom sigurnosnom kamerom.

Muž je zlostavljao?

Almina sestra je nakon obaveštenja da su ona i troje dece nestali otišla je u skadarsku policiju i ispričala da je Alma Arizi bila brutalno zlostavljana, zajedno sa svojom decom, od strane supruga.

Navodno on je planirao i da svoju ljubavnicu dovede kući.

Ergis Arazi, 31-godišnji suprug Alme Arazi i otac troje dece, uhapšen je juče pod optužbom za nasilje u porodici.

Novinar Juronjuz Albanija je rekao da se tokom svedočenja dato u policiji 39-godišnji suprug, Ergis Arazi, pokazao veoma hladnim tokom ispitivanja, nije pokazao nikakve emocije i odbacio je optužbe da je vršio nasilje nad suprugom ili drugom decom.

Rekao je da je par bio u stabilnoj ekonomskoj situaciji, ranije su živeli u Italiji i Nemačkoj, a nedavno su se preselili u Skadar.

Pio sa prijateljima dva dana nakon nestanka porodice
Arazi je, nakon što je prijavljen nestanak njegove porodice, dva dana kasnije viđen u kafiću sa prijateljima i navodno nije bio nimalo uznemiren, navodi “Voxnews.al”, pozivajući se na izjave njegovih prijatelja.

Kako su rekli, on je bio potpuno smiren.

Ergisova porodica tvrdi da im on nikada ne bi naudio. Oni tvrde da su par imao problema među sobom, ali da Ergis Arazi nije bio zlostavljač.

– Obožavao je decu. Nikada im ne bi naudio. Radio je ceo dan u servisu za mobilne telefone kako bi ih poslao u privatnu školu. Možda je imao problema sa suprugom, ali ona nikako nije trebalo da to uradi deci. To joj nećemo oprostiti – rekli su, prenosi Voxnews.al.

Tvrde da se par upoznao iz ljubavi i da su proveli mnogo lepih trenutaka zajedno, ali da je Alma neko vreme uzimala lekove u ambulanti u naselju zbog svog “emocionalnog stanja”.

Inače, Ergis Arazi je brat Edisona Arazija, koji je bio optužen za ubistvo, ali je osuđen na kaznu zatvora samo zbog posedovanja kanabisa

(Voxnews)