DANKA BI DANAS PROSLAVILA DRUGI ROĐENDAN Prošle godine duvala svećice na roze torti, danas CRNILO I TUGA u kući Ilića

Region

Ubijena Danka Ilić (1.5), devojčica iz Bora za čije ubistvo se sumnjiče Srđan Janković i Dejan Dragijević, danas bi proslavila svoj drugi rođendan.

Prošle godine je devojčica duvala svoju prvu sveću, a fotografiju sa rođendana je podelila i njena majka Ivana.

“Rođendanko moj”, piše ispod fotografije.

Danas, za Dankom vlada neopisiva tuga. Policija traga za njenim telom, nakon što je početkom aprila otkriveno da je ubijena.

Udarili je kolima, pa udavili
Danka Ilić iz Bora, nestala je 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena.

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u

zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor.

Kola na veštačenju, u službenom autu nađen Dankin DNK
Policija je odmah nakon otkrića da su Srđan Janković i Dejan Dragijević ubili Danku Ilić privremeno oduzela oba privatna automobila osumnjičenih i poslala ih na veštačenje.

U službenom vozilu JKP “Vodovod”, kojim je devojčica prvo udarena, da bi potom bila zadavljena, pa prebačena na deponiju, prema nezvaničnim saznanjima, pronađeni su tragovi DNK nesrećnog deteta.

Kako je “Blic” pisao, dvojica osumnjičenih su automobil nakon nesreće očistili kiselinom kako bi uklonili krv, međutim, jedna kapljica im je promakla.

Dok se čekaju rezultati veštačenja oduzetih predmeta iz kuće Dragijevića, policija prikuplja nove dokaze, a koji su sve dokazi protiv ubica Danke Ilić pronađeni pročitajte u našoj odvojenoj vesti.

blic.rs